Retningslinjer for refusjon og retur

Dette er en avtale mellom partene Make IT Flow AS (heretter kalt SELGER) og deg som kunde (heretter kalt KJØPER)

Varer betales enten på forskudd, eller i enkelte tilfeller ved avhenting av varen eller oppmøte til behandlingstime.

Kurs o.l. betales på den datoen som blir avtalt i påmeldingen.

Vi har pr. d.d. ingen varer som sendes til deg som kunde, så alle varer som gavekort/behandling «hentes» på vår forretningsadresse. Det samme gjelder ved kurs.


Vår refusjon og avkastningspolicy varer 30 dager. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet, kan vi ikke tilby deg full refusjon eller retur.

For å være kvalifisert for en retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Det må også være i originalemballasjen.

Flere typer varer er unntatt fra å bli returnert. Forgjengelige varer som mat, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi godtar heller ikke produkter som er intime eller sanitære varer, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.

Ytterligere ikke-tilbakevendbare varer:

  • Gavekort
  • Nedlastbare programvareprodukter
  • Noen helse- og personlig pleieartikler
  • Produkter med navnetrykk

For å fullføre returen, krever vi kvittering eller kjøpsbevis.

Ikke send kjøpet tilbake til produsenten.

Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon er gitt:

  • Bok med åpenbare tegn på bruk
  • CD, DVD, VHS -bånd, programvare, videospill, kassettbånd eller vinylplate som er åpnet.
  • Ethvert element som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller manglende deler av grunner som ikke er på grunn av vår feil.
  • Enhver vare som returneres mer enn 30 dager etter levering

Avbestilling av kurs må skje senest 3 arbeidsdager før kursets oppstartsdato for at vi skal refundere kursavgiften. Behandlingstimer må avbestilles senest 24 timer før avtalt behandling, eller den må betales i sin helhet.

Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e -post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen din.

Hvis du blir godkjent, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet eller den opprinnelige betalingsmåten, innen et visst beløp.

Sen eller manglende refusjon

Hvis du ikke har mottatt refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din igjen.

Kontakt deretter kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen din er offisielt lagt ut.

Kontakt deretter banken din. Det er ofte noe behandlingstid før refusjon blir lagt ut.

Hvis du har gjort alt dette og fremdeles ikke har mottatt refusjonen din ennå, kan du kontakte oss på (e -postadresse).

Salgsvarer

Bare vanlige varer kan refunderes. Salgsvarer kan ikke refunderes.

Vi erstatter bare varer hvis de er mangelfulle eller skadede. Hvis du trenger å bytte mot samme vare, kan du sende oss en e -post etter godkjent reklamasjon sende varen din til den adressen du får oppgitt pr. e-post.

Hvis varen ble merket som en gave når den ble kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av returen. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.

Hvis varen ikke ble merket som en gave når den ble kjøpt, eller gavegiveren fikk bestillingen sendt til seg selv for å gi deg senere, vil vi sende refusjon til gavegiveren, og de vil finne ut om din retur.

For å returnere produktet ditt, bør du sende produktet tilden adressen du mottar i e-posten som godkjenner retur av produktet.

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar refusjon, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra refusjonen din.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det kan ta for at det utvekslede produktet kommer til å variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta den returnerte varen din.

Kontakt oss på post@makeitflow.no for spørsmål relatert til refusjon og retur.